“Amikor a tanítás első napján találkoztam vele, kedves embernek tűnt, pedig valójában egy szörnyeteg” – mondta felháborodva az az édesanya, akinek tizenegy éves, súlyosan autista kisfiát többszörösen bántalmazta az iskolabusz vezetője Ohio államban. 

A busz biztonsági kameráinak felvételeiből kiderült, hogy a sofőr először megütötte a beteg gyermeket, majd az iskolásokkal teli busszal kitérőt tett saját otthonához, ahonnan magához vett egy szíjat, és azzal az üléshez kötözte a gyerek lábát. 
A botrány kirobbanásakor ömleni kezdtek a panaszok a sofőr ellen, és ezeket egytől egyig igazolták a videofelvételek: egy kislányt esernyőjével ütött arcon, egy másikat pedig felemelt és bedobott az ülésébe.
Christopher Litostansky ellen a múlt héten emeltek vádat kétrendbeli gyermekbántalmazás miatt, ám máris további öt feljelentés érkezett ellene a felháborodott szülőktől. Első tárgyalására október 31-én kerül sor. Munkáltatója jelenleg betegszabadságra küldte, az iskolaszék azonban azt követeli, bocsássák őt el munkájából.
Kirúgták azt a buszsofőrt, aki megverte bliccelő utasait Londonban. Az ellentmondásos ügy részleteit a képre kattintva olvashatod.