Sokat gondolkoztam, hogy ezt a rikító zöld színt mivel tudnám párosítani, és az alábbi dolgok jutottak eszembe: gyümölcskosár, egy jéghideg koktél, trópusi nyaralás, a hetvenes évek izomautói vagy olasz tanulmányautók, de semmiképpen nem egy Ferrari 458 Spider.
Márpedig a képen látható sportautó nem számítógépes utómunka, valóban lime zöld színben pompázik az 570 lóerős olasz csődőr. A fóliázást a floridai (USA) székhelyű MetroWrapz követte el, akik egyedi megrendelésre dolgoznak.
A legfeltűnőbb Ferrari, amit valaha láttál 3
A 458 Spider különlegessége, hogy az alumíniumból készült tető 25 kilóval könnyebb, mintha vászonból készült megoldást alkalmaztak volna. A tető mindössze 14 másodperc alatt nyílik, és záródik. Ráadásul úgy csukódik hátra, hogy marad hely az ülések mögött egy kis csomagtartónak is. Az autó 1430 kiló, azaz csupán ötven kilóval nehezebb, mint a zárt változat. 
A legfeltűnőbb Ferrari, amit valaha láttál 4
A Ferrari szerint olyan jó az autó formaterve, hogy nyitott tető mellett még 200 km/óránál is lehet normálisan beszélgetni az utastérben. A 4,5 literes V8-as motor frenetikus vezetési élményt garantál, a középre beépített erőforrás hétfokozatú, duplakuplungos automata sebességváltón keresztül hajtja a hátsó kerekeket. 
Neked bejön a rikító Ferrari?
Igen, nagyon tetszik
1% ()
Nem rossz
1% ()
Nem
1% ()
Ha egy trópusi szigeten laknák bejönne :)
1% ()
Láttam már szebbet is
1% ()
Láttam már rosszabbat is
1% ()