A denveri (Colorado, USA) Antwanette Tasco autója még 2012-ben lerobbant egy autópályán. A nő autómentőt hívott, elvitette a kocsit egy szervizbe, majd ott hagyta. Néhány héttel később felhívta a műhelyt, hogy megkérdezze, hogy áll a javítás, mire megdöbbentő választ kapott: “Azt hittük, Önnél van a kocsi.” 

Ekkor a nő bejelentést tett a rendőrségen, és elkezdett nyomozni. Felhívott több roncstelepet, és az egyiken azonosították autóját. Visszaadni azonban már nem tudták, mert bezúzták. 
A szerelő szerint, aki árajánlatot adott a javításra (a generátor hibásodott meg), a nő azzal távozott, egy hét múlva visszajön a kocsiért. Többet azonban nem látták, a szerelőnek pedig ugyanúgy fogalma sem volt az autó hollétéről, mint a szerviz tulajdonosának. 
A rendőrség később kiderítette, hogy az autót az a férfi vitte el a roncstelepre, aki azt autópályáról betrélerezte azt a műhelybe. A telep tulajdonosa azt mondta, adásvételi szerződést mutatott nekik az autóról, amin az eladó neve nem szerepelt, mert a férfi állítása szerint nem tudta, kitől vette a kocsit. 
A nő beperelte a szerelőt, aki azóta egy másik műhelyben dolgozik (az eredeti szerviz azóta már bezárt), és meg is ítéltek neki 7500 dollárnyi (1,8 millió Ft) kártérítést, ám ebből a mai napig egy fillért sem látott.

Az autó, amit nem lenne szíved bezúzni: idén huszonöt éve született meg az űbercuki kiskocsi koncepciója. Kattints a képre!