Lassan olyan érzésem van az interneten keringő, autós videókkal kapcsolatban, mint a kereskedelmi tévécsatornákkal: nem tudnak újat mutatni. Már meg sem lepődök a kacifántos baleseteken, vagy a villával motorosokra támadó nyugdíjason. Olyan ez, mint karácsonyi szünetben a Bud Spencer – Terence Hill maraton, megszoktuk.
De most én is csak pislogtam a Zaporozsec utasán. Nem lövök le előre semmit, nézzétek a videót!

Igazából nem is az a meglepő, hogy boci van a hátsó ülésen – hiszen Oroszországban járunk, ahol nem ismernek lehetetlent -, hanem, hogy a képkockákon látható ZAZ 968M háromajtós! Így biztosan kellett trükközni kicsit mire beszuszakolták szerencsétlen állatot,…azért mégsem egy Labrador. 
A ZAZ-966 modernebb változatát, a ZAZ-968 és 968A modelleket 1972-től 1980-ig gyártották. Ezekbe egy módosított hengerfej alkalmazásával 45 lóerőre növelt teljesítményű motor is beépíthető volt. A Zaporozsecek legutolsó változataként, 1979-től megjelent a 968M, melynél elhagyták a levegőbeömlő nyílásokat, valamint az autó Lada karburátort és papírbetétes légszűrőt kapott. Zaporizzsjában ezt a típust 1994. július 1-ig gyártották.
Na mi utazik a hátsó ülésen? 1
Nézzétek meg mennyire egyszerű beterelni egy tehenet (vagy bikát?) a hátsó ülésre. Ez elképesztő!