Lehet, hogy csak a szerencsén múlt, hogy az alábbi balesetekben senki nem szenvedett komoly sérülést, de aki egy kicsit is hisz a spirituális dolgokban, az tuti elgondolkodik, miközben végiglapozza ezt a néhány képet. 

Akárhogy is történt – véletlen események sorozata vagy a sors keze -, nem szívesen lettem volna egyik járműben sem abban a pár másodpercben, míg  tehetetlen utasként sodródunk az eseményekkel. 

1.- A kamion fűmagot szállított, és a rossz rögzítésnek köszönhetően a rakomány ide-oda mozgott a raktérben. Mikor középen feltorlódtak a zsákok, a szerelvény nem bírta a terhelést, összeroppant.
2.- A fát szállító teherautó sofőrje elvesztette az irányítást a jármű felett, baleset okozott, amibe két másik autós is belekeveredett. 
3.- Teherautó állt be az ázsiai kereskedésbe.
4.- Rendőrségi jelentések szerint a férfi elaludt a volán mögött, ezért csapódott neki az oszlopnak. Lehet, hogy azért nem lett komoly baja mert olyan mélyen aludt, hogy nem feszült be. :) 
5.- Vasúti átjárón hagyta az autóját a részeg sofőr (és jött a vonat), majd az égő roncsokkal nem törődve elindult és bekopogtatott a környékbeli házakhoz, hogy ott éjszakázhatna-e. 
6.- Egy táncstúdióba robbant be a Hyundai
7.- Nehéz elhinni, hogy ezt tényleg karcolás nélkül megúszta a két sofőr, pedig a hírek ezt támasztják alá. A két eset nagyon hasonló, de más-más helyszínen történt, a kamionok sem ugyanolyanok, ne tévesszen meg senkit. 
8.- Állítólag beragadt az autó gázpedálja, ezért repült be a boltba, nem pedig lusta volt gyalogolni a vezető. 
9.- A képen látható Toyota sofőrje sávot akart váltani, de nem vette észre a mellette lévő autót…ez lett a vége.
10.- Menet közben gyulladt ki az autó, szerencsére a sofőr még időben félre tudott húzódni, és kipattant a járműből. 
11.- Emeletes busszal ütközött a farönköket szállító kamion, senki nem sérült meg, de akár rosszabb vége is lehetett volna. Nézzétek meg a kép utáni videót!
12.- Egy kutya miatt rántotta félre a kormányt a sofőr, így került jégre. Az ablakon sikerült kimásznia, sérülés nélkül megúszta. A kutyát később a rendőrök találták meg, a jégen sétált. 
13.- A kamionos elvesztette az irányítást a jármű felett, csúnya vége lett.
14.- A papírhulladék gyullad be a szemétszállító rakterében, az egész teherautó kiégett.  
15.- A helikopter rotorja 121 méter magasan adta meg magát, majd a földnek csapódott. Szerencse, hogy nem voltak magasabban. Azért repültek ilyen alacsonyan, mert illegális marihuánaültetvények után kutattak. 
16.- Három méter magasan akadtak rá erre a pickupra, de senki nem volt benne. Állítólag a felüljáróról zuhant le az autó.
17.- Összeütközött a képen látható két autó, ez lett a vége. Karcolásokkal megúszták az utasok és a sofőrök is.
18.- Csúnyán elnézte a felüljárót a sofőr.
19.- Egy idős férfi vezette az autót, ami szó szerint a bankban parkolt le. Gyorsan szüksége lehetett a pénzre az öregnek.
20.- Hasonló a történet, csak matracüzlettel, a sofőr ezúttal is nyugdíjas volt. 
21.- Végül pedig a pickup, ami kötött pályára vágyott, de hamar akadályba ütközött.