Elképesztő látványban lehetett részük a hét elején az oroszországi Magadan városában élőknek, ugyanis az Ohotszki-tenger partján fekvő városban tomboló árvíz a hidak, épületek, autók és egész útszakaszok mellett még vadászgépeket is magával ragadott. 
Árvíz ragadta el a vadászgépeket 1
Árvíz ragadta el a vadászgépeket 2

Árvíz ragadta el a vadászgépeket

Árvíz ragadta el a vadászgépeket

Árvíz ragadta el a vadászgépeket 11
Árvíz ragadta el a vadászgépeket 12
Árvíz ragadta el a vadászgépeket 13
Árvíz ragadta el a vadászgépeket 14
Árvíz ragadta el a vadászgépeket 15
Árvíz ragadta el a vadászgépeket 16
Árvíz ragadta el a vadászgépeket 17
Árvíz ragadta el a vadászgépeket 18
Fotó megosztása:
Árvíz ragadta el a vadászgépeket 19
Elsőként a gép farkát sikerült kiemelni a vízből, majd teherautóra rakták
A Kelet-Szibériában tomboló ciklon következtében kialakult áradások Magadanban okozták a legnagyobb pusztítást, ahogy az a képeken is látható. Kedden rekordmennyiségű, 175 milliméter eső esett, ami ebben az évszakban háromhavi mennyiségnek felel meg, így nem csoda, hogy a környék folyói kiléptek a medrükből, településeket árasztottak el, melyekből folyamatosan menteni kell a lakosságot. 
Árvíz ragadta el a vadászgépeket 20
Az orkánerejű szél sodorta a helyi haditechnikai múzeum udvarán kiállított két vadászrepülőt a Magadan városát kettészelő folyóba. A mostoha körülményekre való tekintettel a katasztrófavédelem rendkívüli állapotot hirdetett a városban. A térség meteorológiai központjának közleménye alapján az egyre erősödő ciklon az orosz távol-keleti partvidék mentén déli irányba tart, és hamarosan eléri Jakutföldet és az Amur-vidéket, ahol szintén súlyos áradásokra lehet számítani.