Óvodás korban elveszteni szüleinket, akiket még csak akkor kezdtünk megismerni igazán, a legkeményebb dolog, ami történhet egy gyerekkel. A fiatal srác, akiről ez a történet szól, csupán 6 éves volt, mikor édesapja távozott az élők sorából, óriási űrt hagyva ezzel a fiú életében. 
Teltek-múltak az évek, a gyerekből tinédzser lett, az apja halála okozta fájdalom enyhült, de emléke mit sem halványult. Az immár 16 éves fiú minden apróságba kapaszkodik, ami csak egy kicsit is az apjára emlékezteti, de egy dolgot már 10 éve nem vett elő, amit anno mindennap közösen használtak. 
A szívszorító bejegyzés egy YouTube-videó kommentjei között jelent meg durván egy hónapja, amelyben az ázsiai kamasz meséli el különleges történetét, ami több száz felhasználót megérintett, még az ázsiai hírportálok is kiemelten foglalkoztak a témával.

“Csupán 4 éves voltam, mikor az édesapám meglepte a családot egy Xbox konzollal. Nagyon sokat játszottunk vele és csodás pillanatokat éltünk át együtt, egészen addig, míg édesapám 6 éves koromban el nem hunyt. Ezután 10 évig elő sem vettem a videojátékot, de nemrég újra bekapcsoltam és valami furcsaságra lettem figyelmes. Régen rengeteget játszottunk a RalliSport Challenge nevű autós játékkal, és amikor megint elindítottam a játékot, egy szellemautó jelent meg, ami az adott pályán futott legjobb kört mutatta. Addig játszottam, amíg végül egy nap sikerült megelőznöm a szellemautót, de a cél előtt hirtelen lefékeztem, nehogy kitöröljem véletlenül apám szellemét.” 
10 éve halott apjával versenyzett a srác 1
(Az apa futotta a legjobb kört a játékban még halála előtt, és ezt mentette el a gép)
A videón a RalliSport Challenge játékot láthatjátok

Cikkindító képünk csak illusztráció. Forrás!