A Lamborghini Gallardo viszonylag gyakori rendőrautó: Olaszországban például immár tízéves hagyománynak számít, hogy minden modellváltásnál átadnak egyet a helyi rendfenntartóknak. 

Lamborghiniket kaptak a maláj zsaruk 2
Az Aventador már más tészta: a márka csúcsmodellje nagyságrendekkel ritkább és drágább autó, így nem is jut minden egyenruhás szervezetnek. Elsőként a nagy dubaji felszerszámozás keretében vehettek át az Emírségek rendőrei egyet a 6,5 literes, 700 lóerős fenevadból, most pedig a jelek szerint a maláj testületnek is jutott egy a 100 millió forintos autóból. 
Az itt látható képek egy bevásárló központban készültek. A két autó matricázása meglepő módon nem egységes; a zászlóshajó kék-fehér-piros sávozásával szemben a Gallardo matt szürke karosszériáján csupán néhány sárga csík virít. 
Lamborghiniket kaptak a maláj zsaruk 3
A kettő autó közül egyébként az utóbbi létezése a durvább: a farán látható Bantuan Polisi felirat ugyanis arra utal, hogy az autót a maláj önkéntes rendőri erők kapják meg – talán pont arra használják a kocsit, hogy újoncokat toborozzanak?
Lamborghiniket kaptak a maláj zsaruk 4