Amikor az ember az út szélén álldogál az árnyékban, és beszélget a barátaival, egyiküknek sem jutna eszébe, hogy talán utolsó mondataikat váltják egymással. Bármikor eltörhet egy fővezeték, kirobbanhat egy fegyveres konfliktus, lezuhanhat egy meteor, vagy jöhet egy fegyveres rabló, és vége a történetnek. 

Az alábbi filmen látható opcióra azonban rémálmában sem gondolna az ember. Mert mi az esélye annak, hogy pont mellettünk elhaladtában törik el egy távolsági busz kormányműve, és pont a mi irányunkba indul meg a nehéz jármű? 
A baleset pontos okáról nincsenek információink, de az emberi tévedés szinte biztos, hogy kizárható: miután a fehér szedán megakasztja, olyan lendülettel, ráadásul változatlan íven jön tovább sors által megírt, erősen természetellenes pályáján a busz, amit egy egyszerű elbóbiskolás nem okozhatott volna. 
Hogy valóban futóműhiba vagy esetleg egy egyszerű defekt idézte elő a tragédiát, az jelenleg nem ismert. A végső kimenetel, és a fehér inges férfi sorsa szempontjából azonban ez már nem bír jelentőséggel.