A floridai Fort Pierce rendőrsége eddig arról volt híres, hogy idén januárban szolgálatba állítottak egy 30 tonnás, hatkerekű, páncélozott monstrumot. Mostantól viszont őket illeti a legkínosabb letartóztatás díja is. 

Amikor a 45 éves Luonna Goldstein öregecske autóját június derekán, hajnali negyed egykor megállította egy rendőr, a sofőr rendkívül készségesnek mutatkozott: benyúlt a kesztyűtartóba, és átadott a rendőrnek… egy DVD-t. 
Ez a nüansznyi tévedés az alkohol összetéveszthetetlen illatával kombinálva gyanússá tette az esetet, ezért a rendőr elvette az autó kulcsait. A nő erről tudomást sem véve megpróbálta újraindítani az autót, a váltót fokozatba tette, és elkezdte taposni a gázpedált. 
Amikor rájött, hogy nem megy az autó, úgy döntött, engedelmeskedik a hozzá szóló hangnak, és kiszáll az autóból. Ezt sikerült olyan lendületesen véghez vinnie, hogy az ajtóval alaposan sípcsonton vágta az intézkedő rendőrt. 
Az alkohol- és drogfogyasztás gyanúját ingerülten tagadta, ellenben az igazoltatás során többször megpróbálta megpuszilni, illetve megölelni a rendőrt. 
Végül bevitték a rendőrőrsre, ahol (milyen meglepő!) a megengedett véralkoholszint háromszorosát mérték nála, így a megyei fogházban töltötte az éjszakát.