Az Ukrajnából árut szállító Dimitrij Mihalov már csak 150 kilométerre volt Moszkvától, amikor kezdett elfáradni. Hogy nehogy baj legyen, úgy döntött, keres valami jó kis zenét a rádión. Sajnos ezt a lehető legrosszabbkor tette: mire felnézett, egy zebrához ért, és hogy az előtte megálló autót ki ne lapítsa, balra rántotta a kormányt. 

Azt alighanem már csak a reflexszerűen végrehajtott manőver után konstatálta, hogy ezzel egyenesen egy hattagú társaság felé vette az irányt, akik békésen slattyogtak át a zebrán. Egyikük, egy vörös trikós orosz legény helybéli forgalomtól edzett idegeivel időben felismerte a veszélyt, és menekülőre fogta a dolgot – egyenesen nekirohant egy, a piros lámpán még éppen áthajtó személyautónak. 
Mégis ő úszta meg legolcsóbban a közúti bowling-játszmát, bár a hírek szerint a borzalmasnak tűnő gázolás végén a legtöbb érintett felállt, leporolta és alighanem lecserélte nadrágját. Ketten kerültek csupán kórházba, egyiküket már kiengedték, egy másik férfi fejsérülése pedig remekül javul. 
A hatóságok még azt sem tudják, pontosan mivel vádolják a figyelmetlen kamionost, aki pechére még annyit sem tud felhozni mentségére, hogy legalább az előtte lefékező autót sikerült volna kikerülnie, mert nem, nagyon nem.