Érdekes szituációkat szül, amikor a figyelmetlen autósokat trehányul, kuszán kirakott táblákkal próbálja terelni az útkezelő. Az izgalmas közlekedési szituáció Zsámbékon próbálható ki; az a tuti, amikor az egyirányúsított út külső sávját épp elfoglalja egy busz a frissiben kialakított alkalmi megállóban, és az azt kikerülő autós találja magát szembe egy másik kocsival, amelynek sofőrje nem tudta értelmezni a sok piros és kék táblát:

Zsák a foltját: rossz forgalomszervezés, figyelmetlen autósok 1

Az önkormányzat műszaki osztályán személyesen is szóltam, hogy időzített bombát gyártottak maguknak, és persze közlekedés-szervezési egyesületünk nevében hivatalosan is értesítettem a polgármesteri hivatalt, hogy gondolják ezt át újra. Videót is készítettem a szituról, de nem merem feltenni, nehogy valami túlbuzgó közeg megbüntesse 50 ezerre rendszám alapján azt a három autótulajdonost, akinek járműve a 47 másodperces felvétel alatt belefut a behajtani tilosba, mert ugye a kötelező haladási irány megsértéséért ez jár, véletlen elnézés után is, nem tudom, teccettek-e tudni.

További kis jópofaságok itt.

(Ez itt a NapiTomi, a mindig fényképezőgéppel közlekedő Rácz Tamás autós újságíró és autóbuzi barátai mikroblogja a vezessen kis közlekedési abszurditásokról.)