Nem kell más, mint egy ülést mintázó öltözet, egy hátratolt, lesüllyesztett ülés, egy vékonydongájú tréfamester, és máris mehet a móka: emberek ezrei dőltek már be ennek a kifinomult trükknek világszerte. 
Most azonban a Toyota jóvoltából hivatalos reklámfilmet készítettek ezzel a módszerrel. A reakciók őszintének tűnnek, legalábbis épeszű rendező nem engedné ilyen választékosan káromkodni a színészeit, mint ahogy egyik-másik áldozat fogadja a viccet, amit, ahogy lenni szokott, megint a rendőr értékel a legkevésbé.
A reklámfilmet készítő Rahattal nem először találkozhatunk: ő volt az, aki a még félelmetesebb csontváz-sofőrös trükköt elsütötte. Na azért megérdemelt volnan egy fenéken billentést…
Szellemautó a Toyotától 1
A Toyota és a Peugeot-Citroën közös városi törpéjének második kiadása elődjénél épp csak valamivel hosszabb, de magasabb szintű komforttal, jobb minőséggel, opciós vászontetővel és élvonalbeli fedélzeti technológiákkal kényeztet – mármint csúcskivitelben. 
A megfizethető alapverzióban meg marad az a parányi, jól vezethető minimálautó, ami elődje is volt, 68 vagy 82 lóerővel, 197 literes csomagtartóval. Az Aygóval szerzett első tapasztalatainkat itt ismerheted meg, a francia rokonokról itt és itt olvashatsz.
Szellemautó a Toyotától 4