Jobb a csacsi, mint a Jaguar – ez még a legszelídebb felirat azon a hófehér XF-en, amely a médiák kedvence lett pár napja Indiában. 

Gazdája a megvásárlást követő első pillanattól fogva bosszantó meghibásodásokról panaszkodik, ám a helyi szerviz csak a vállát vonogatja, ezért a meg nem nevezett tulajdonos végső elkeseredésében szamárkordévá alakította át a kocsit. Csacsikat fogott az autó elé, a Jaguart megpakolta szénával, és így hajtott végig a városon, egyenesen az érintett Jaguar kereskedésbe. 
Tiltakozó akciója komoly népszerűséget hozott a férfinak a médiákban, de ami fontosabb: a Jaguar állítólag felvette vele a kapcsolatot, és ígéretet tett arra, hogy orvosolja a problémákat. 
A helyi szerviz alkalmazottai is viccesnek találják az akciót

A helyi szerviz alkalmazottai is viccesnek találják az akciót

Lám, lehet, hogy hasznosabb lett volna így eljárnia azoknak a dühös tulajoknak, akik folyamatosan betegeskedő autójukat miszlikbe aprították – érdekes, hogy tudunk géppusztító Audi-, BMW-, Lamborghini– és Maserati-tulajdonosokról, de valahogy az olcsóbb autók gazdáinak több esze (és persze kevesebb kidobni való pénze) van.