Nem tudom eldönteni, hogy zseniális ötlet vagy szánalmas, de a célját mindenképpen eléri vele a tulaj, ugyanis vírusként terjed a neten a Volkswagen Golf II hirdetése. Nézzétek, milyen marketingfogással él az eladó: 
Biztosan úgy van vele, hogy valaki csak meglátja a szexjátékszer mögött az autót, és előbb-utóbb elkel az 1990-es évjáratú német verda. Az autó jelenlegi tulajdonosa Angus Dean, aki egy barátja javaslatára készítette el a bizarr fotókat. 
Mondjuk abban van valami zseniális, hogy a hölgy pont a sárvédőív feletti rozsdásodásra hívja fel a figyelmet. Milyen becsületes eladó. A 47 éves Angus már nem először használja a babát, azt nyilatkozta a brit férfi, hogy ezzel a módszerrel már sikeresen eladott egy fűnyírót. 
“Igazi modelleket is megkerestem, hogy pózoljanak a Volkswagenem mellett, de elutasítottak, így döntöttem a baba mellett” – meséli Angus. 
Szexbabával hirdeti használt autóját 3
Átszámítva 170 ezer forintért lehet elvinni az 1,8 literes Golfot, villámáron. Valaki megkívánta esetleg? 
Nem új keletű a guminők rendeltetéstől eltérő használata, hiszen baleset ellen is tiltakoztak már velük, de bírságoltak már meg autóst 150 ezerre, mert túl élethű volt a felfújható baba, amit szállított. 
Ha pedig imádod a német gyártó autóit, akkor ezt mindenképp látnod kell! Kattints a képre:

Volkswagen Golf GTI A Volkswagen-őrültek Mekkája