Nemrég láthattuk, hogyan előz egy ötcsillagos tahó Budapesten a Rákóczi hídnál (ahol az építkezés miatt 50 km/órás korlátozás van érvényben), most pedig itt az újabb elképesztő bunkóság. A helyszín ismét Budapest, a Nagykőrösi út, ahol azt  láthatjuk, hogy az Audi A6 sofőrje csak azért lassítja szinte állóra az autót, hogy beszóljon a mögötte haladó autósnak. 
Az M5-ös bevezetőjén általában elég sűrű a forgalom, és nem árt, ha az ember higgadt marad. Rendkívül balesetveszélyes mutatvány volt ennyire lelassítani, és menet közben kinyitni az ajtót, hiszen mi van, ha nem figyel a kamerával felszerelt autós? Akkor már nem lett volna ilyen nagy arca az elégedetlenkedő autósnak, ha hátulról megcsókolják az Audit.
Mi arra kérünk mindenkit, hogy legyünk türelmesebbek egymással a volán mögött, próbáljunk meg javítani a hazai közlekedési morálon, ne kelljen senkinek rettegve ülni az autóba. Fontos megérteni, hogy vannak tapasztaltabb és rutintalanabb sofőrök, ha pedig terrorizáljuk őket az utakon, soha nem fognak rendesen megtanulni vezetni, hiszen félve ülnek a volán mögé, az pedig senkinek nem jó. 
Feldühített az eset? Ez majd megnyugtat, kattints a képre:

Megállt beszólni a bunkó autós 1