Az amerikai Jason Thorgalsen hivatásszerűen készít kémfotókat és -videókat, piaci bevezetés előtt álló modelleket, fejlesztéseket mutat be olvasóinak. A minap azonban váratlan fordulatot vett munkája, amint arról a Carbuzz című oldal beszámolt. 

Egy autópályán haladva észrevett egy Lamborghini Huracánt, amely az ellenkező irányba haladt. Néhány merész manőverrel utána eredt, ám a sportkocsi vezetője nem örült annak, hogy lefilmezte őt. Először megpróbálta lerázni, majd behívta a nehéztüzérséget: egy Audit, amely először útját állta a filmet készítő Jason Subarujának, majd megakadályozta, hogy lehajtson az autópályáról – ezen a ponton kis híján verekedésig (pontosítsunk: verésig) fajult az ügy. 
Viselkedése és szókincse alapján nem valószínű, hogy a Lamborghini hivatalos tesztpilótájáról lett volna szó; ha viszont a magánéletére érzékeny, fizetőképes ügyfélről volt szó (az Audiból kiszálló, mozdulatlanul álló hústorony látványa erre enged következtetni), még szerencsésnek is érezheti magát az újságíró, hogy ennyivel megúszta. 
Te mit gondolsz? 
Jogos volt a lefilmezett Lamborghini sofőrjének a felháborodása?
Az USA szabad ország, mindenki azt filmez le, akit akar.
1% ()
Én nyakon csaptam volna, minek filmezget?!
1% ()
Piszkos szakma a fotósoké, biztos jól keres ezzel az anyaggal is.
1% ()
Pont nem érdekel az egész, van nekem elég bajom.
1% ()