A floridai (USA) Barrett-Jackson aukciósháznál nem ritka, hogy híres autók kerülnek kalapács alá, ezúttal a Need For Speed mozifilmben használt Ford Mustangra lehetett licitálni. 
Jótékony céllal kelt el a Need For Speed Mustangja 1
A 22 colos, egyedi Forgiato felnin guruló, és könnyed aerodinamikai csomaggal ellátott izomautót a filmben maga a főszereplő, Paul Aaron vezette. Az autó végül 300 000 dolláros áron kelt el, a 66 millió forintnak megfelelő összeget a Henry Ford Health System kapja, ami egy non-profit egészségügyi központ Detroitban. 
Jótékony céllal kelt el a Need For Speed Mustangja 2
A film bevétele nem volt rossz, világszerte több mint 184 millió dollárt (40 milliárd forint) hozott a készítőknek eddig, ami főleg annak köszönhető, hogy sokan csak kíváncsiságból nézték meg. A kritikusok és a mozilátogatók nagyrészt negatív kritikákkal illeték a filmet, ami a Need For Speed videojátékokra épül. A számítógépes változatból 1994 óta már 20 részt adtak ki, és a legtöbb változatot imádták a játékosok. 
Ha kíváncsi vagy erre az autóra részletesebben, vagy betekintenél a Mustang 50 éves történelmébe, akkor ne habozz, KATTINTS AZ ALÁBBI KÉPRE!

Jótékony céllal kelt el a Need For Speed Mustangja 3