Tízpontos rejtvényt adott fel a rendőrség. Autót, illetve annak sofőrjét keresik, ezzel a képpel:
Érthetetlen módszerrel köröz autót a rendőrség 1
Ugye a telefonáló, melegítős főhős mellett feltűnt a kikockázott rendszám is? Így kicsit nehezebb lesz a nyomára akadni, hiszen fekete Audiból akad az úton elég sok. Aki mégis kiszúrja, az itt jelentkezzen:
“Az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöld számán (h-cs: 8-16., p: 8-13.), vagy a 33/510-240-es telefonszámon, illetve a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikén!”
Itt pedig a teljes szöveg, hogy miért keresik a kockás rendszámú Audit:
“Az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 11060/431/2014.bü. számon eljárást folytat ismeretlen tettes ellen közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2014. március 26-án 15 óra 10 perckor Dorog belterületén a Bécsi út és Mária utca kereszteződésében egy fekete színű, Audi típusú személygépkocsi vezetője nem biztosított elsőbbséget egy, a védett úton közlekedő személygépkocsinak, ezért a részes gépjármű összeütközött egy szemből szabályosan közlekedő gépkocsinak. 
A mentőszolgálat munkatársai négy sérültet szállítottak kórházba. A balesetet követően az Audi vezetője megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.”