A fedélzeti kamerák néha csodával határos eseményeket rögzítenek, amit remekül példáz a most következő tajvani felvétel. A robogós úgy gondolta, hogy jól kiszámolta a teherautó sebességét, és elslisszan mögötte, de baromi nagyot tévedett. Végül a szembejövő autó lökhárítóját fejelte le.
Piszkos nagy szerencséje volt, hogy sisakot viselt, mert ha jól látom, az akadályozta meg, hogy a feje az autó alá kerüljön. Így komolyabb sérülés nélkül úszta meg az incidenst.

Szerencséje volt, hiszen a kétkerekű motoros járművel utazók baleseti kockázata átlag feletti. Ennek oka, hogy a motorkerékpárosokat a gépkocsikban jellemző passzív biztonsági megoldások nem védik. Az elfogadott Európai Uniós álláspont szerint egy motorkerékpáros, illetve segédmotoros kerékpáros halálozási kockázata átlagosan 18-szor nagyobb, mint egy személygépkocsi vezetőé.

Az sem kizárt, hogy szuperhős volt a robogós, hiszen ezt karcolások nélkül megúszni nem könnyű, ha pedig így van, akkor viselhetett volna ilyen bukósisakokat is. Kattints a képre! 
Legyél te is szuperhős! Batman