Keltek már életre reklámfilmen, szerepeltek prospektusokban, és amilyen beteg ez a világ, talán már felnőtt filmet is forgattak az ütközésbiztonsági vizsgálatok tesztbábuival. Az alábbi kanadai vizsgafilm alkotóját, Malek Rizkallahot ugyanez a kérdés foglalkoztatta, megspékelve egy további dimenzióval. 
Nézd meg, aztán majd megdumáljuk. 
A film végén a sofőr esélytelensége tudatában (talán azt hitte, elkerülheti az ütközést? hiszen honnan tudta volna, hogy nem?) megpróbálta megmenteni maga és szerelme életét. 
Mit szólsz az életre ébredő törésteszt-bábuk történetéhez?
Kapitális ómarhaság az egész, ellopott két percet az életemből
1% ()
Érdekes gondolatokat vet fel
1% ()
Egészen meghatódtam rajta
1% ()
Bizony, nekünk tesztbábuknak már csak ilyen sanyarú a sorsunk
1% ()
A záró kockákon a semmiben lebegő testek arra utalnak, hogy ez nem sikerült: hőseink a crash test dummy mennyországba kerülhettek. Övék az örök boldogság, mindössze néhány másodpercnyi élet után – azt viszont már csak mi tudjuk, hogy ez sem így van, hiszen a bábuk több millió euró értékű, precíziós műszerek, amelyeket újra és újra felhasználnak.
Néhány perc romantikus együttlét után tehát jön az újrainicializálás, és várja őket a következő kaland – vajon fognak emlékezni az előzőre? Most emlékeztek az előzőekre? 
És ha legközelebb eszükbe jut mindez, lesz lélekjelenlétük kioldani a biztonsági övet (hoppá – hiszen nem is voltak becsatolva!), és kiugrani a kocsiból?
Benned maradt még kérdés? Ha igen, oszd meg és kommentáld!