Ahogy a celebnőket a vég nélkül alkalmazott botox és szilikon, úgy csúfította el büszke alkotója ezt a szebb napokat látott Porsche 987-est, azaz második generációs Boxstert. 

A 2005 és 2012 között gyártott roadster kezdetben 240 és 280, később 256 és 310 lóerős, hathengeres boxermotorokkal készült, és bár pályafutása során maga is beleesett a korosodó sportkocsik önbizalmát helyrebillenteni hivatott bűnökbe – osztott első légbeömlő, LED-es nappali fények, diffúzorok jelentek meg rajta -, méltóságát mindvégig megőrizte. 
Kivéve ezt az egyetlen, szerencsétlen példányt, amely a bőriparáról és kiváló energiagazdálkodásáról híres, kétmillió lakosú León városában, Mexikóban tengeti sanyarú életét. 

Láttál már ennél csúnyább Boxstert?

  • Nincs ezzel semmi gáz, egy kis króm kéne még rá.70%
  • A Boxster eleve rusnya jószág...17%
  • Azt hiszem, rosszul leszek...14%

Láttál már ennél csúnyább Boxstert?


Mint egy valamirevaló dél-amerikai busznak, mindent megadott neki gazdája. Került HID-fényszóró, kerékív-toldat ál-hűtőbordákkal, hatalmas hátsó szárny, böszme dupla kipufogó, Daihatsu Copen-esen lekerekített első lökhárító. De ez sem volt elég: még több LED-et álmodtak rája, zárszóként pedig piros-szürke matricázás került az autóra, beleértve a belteret és a felniket is – ha a dekorcsíkokból ötödennyi volna, még elmennének, így viszont csak azon kattog az ember agya, mennyiből lehetne újra gyári állapotúvá alakítani ezt a génmanipulált csúfságot. 
Egyes források szerint egyébként nem vagyunk egyedül a gyomorfájással: állítólag több online és offline boxsteres közösség is kitiltotta tagjai közül az autót. Ezt ugyan nem feltétlenül hisszük el, de tény, hogy nehéz volna tovább rontani az autó helyzetén – illetve mégis: ugyanez az optikai készlet a Caymanhoz is megrendelhető. 
Vannak persze még távlatok a borzalmas tuning világában: a Lada– és Suzuki-átépítésekkel például semmi nem veheti fel a versenyt.