Ha okokat keresünk, miért ne igyunk, mielőtt volán mögé ülnénk, íme egy újabb:

A harminchárom éves Tian Lin feszített életet él: keményen dolgozik – lám, összejött neki egy Range Rover Evoque-ra való – és keményen is bulizik. 

Hogy mennyire, erről a napokban földijei is megbizonyosodhattak. A dél-kínai Kuanghszi Csuang Nemzetiségi Autonóm Terület hatszázezer lakosú városában, Liucsouban élő fiatalember alaposan felöntött a garatra, majd a dorbézolás végén kocsiba ült, és elindult hazafelé. Törvénytisztelő polgárként megállt egy piros lámpánál, és abban a pillanatban el is aludt. 
A sorban mögötte rekedt autósok először dudálva, majd a terepjáró ablakát ököllel verve próbálták felébreszteni a férfit, sikertelenül. A helyszínre érkező rendőrség is tehetetlen volt. Végül hívtak egy szerelőt egy közeli márkakereskedésből, aki kinyitotta nekik a bezárt ajtót. 
Ekkor sem voltak azonban még túl a veszélyen, mert az autó időzített bombaként állt a kereszteződésben: a férfi D-ben hagyta az automata váltót, lába pedig a fékpedálon pihent – ha lecsúszott volna róla, előre gurul és bizonyosan balesetet okoz a szabadidőjármű. 
Tian Lint letartóztatták. Miután magához tért, beismerte, hogy ivott, de hozzátette, nem igazán emlékszik semmire.
Ittasan volán mögé ülni nagyon nem jó ötlet. Még kevésbé szerencsés, ha részegen a vasúti síneken próbálunk szexelni… mert aztán jön a vonat, és…

Elaludt a piros lámpánál a részeg sofőr 3