Rémi Gaillard. Aki látott már a neten igazán durva, a jó ízlés határait átlépő ugratást, kandi kamerás felvételt, az ismeri a nevét. A francia viccmester sosem ment a szomszédba a saját testi épségét is veszélyeztető poénokért. Volt már élő traffipax, és gokartozott a nagyvárosi forgalomban Mariónak beöltözve. Nincs olyan társadalmi csoport, amit ne tudna egy jól irányzott ugratással felbőszíteni.

A viccmester Gaillard! – ki is ő? 

2002-ben keltett feltűnést a médiában, amikor a francia kupa focifinálén, kamerák össztüzében játékosnak öltözve vegyült el a népszerű Lorient tagjai között. Learatva mindazt a rajongást és tiszteletet amivel a nemzet ünnepelte bajnokait.

Maga a francia államfő Jacques Chirac köszönő szavak mellett rázott vele kezet. Eme kis poénkodása csak a kezdete volt a botrányt keltő poénokkal tűzdelt karriernek.

Gaillard ezek után egyre gyakrabban és fura módokon jelent meg a francia nézők örömére. Leginkább sportközvetítések,TV Game show-k és politikai vitaműsorok normális menetét bontja meg előszeretettel megjelenéseivel, munkát adva az ország biztonságőreinek és rendőreinek.

Most az autósokat vette célba, pontosabban az autómosóból tiszta géppel távozókat, akikre egy hatalmas adag “madárürüléket” terít, ezzel mérhetetlen bosszúságot okozva. Elsőre talán vicces, de ha mi ülnénk az autóban, garantáltan bepöccennénk, és ezt Rémi is tudta, nyilvánvalóan ezért maradt a tetőn kárörvendő szárnyast játszani.