A huszonnégy éves Jorge Rodriguez és barátnője, a 25 éves Melissa Pereira tavaly karácsony után szeretett volna elutazni egy romantikus hétvégére, hogy megünnepeljék szerelmük első évfordulóját. 

Amikor nem érkeztek meg a szállodába, rokonaik először nem gyanítottak rosszat, azonban ahogy teltek a napok, úgy vált egyre bizonyosabbá, hogy valami tragikus történt velük. Három nappal később, december 30-án hivatalosan is bejelentették eltűnésüket a rendőrségen. 
A párra végül múlt vasárnap, január 19-én bukkantak rá a lány nagybátyjának a garázsában – holtan. 


“Már az első nap jelentettem a rendőröknek, hogy eltűnt a garázs egyetlen kulcsa, de úgy tűnik, meg sem hallották” – mondta a férfi, aki mintha megérezte volna, hogy jó helyen keresgél, december 30-án elhajtott a garázshoz (nyitóképünkön középen), és hosszasan dörömbölt az ajtaján. 
Mint később kiderült, a fiatalok eltűnésének szemtanúja is akadt: egy, a környéken lakó, fiatal nő december 27-én éjfélkor háza előtt dohányozva látta, amint a fehér Honda Prelude megáll a garázsok előtt. Hosszas várakozás után a vezető kiszállt, odalépett az egyik garázshoz, kinyitotta az ajtaját, és behajtott. 
“Az utasülésen egy fiatal lány ült. Egy pillanatra találkozott a tekintetünk, ő elmosolyodott és biccentett. Aztán beálltak és becsukták a garázskaput” – mondta el a szomszéd, Nicole Trifari. Nem is foglalkozott többet az üggyel, egészen múlt vasárnapig, amikor rendőrök tucatjai lepték el a környéket, és a felfeszített garázsból két holttestet hoztak elő. 
Mivel a fiatalok nem írtak búcsúlevelet, sőt, házasságot terveztek, rokonaik nem feltételezik, hogy öngyilkosok lettek. Sokkal valószínűbb, hogy nem bírták kivárni a hétvégét, és gyorsan szerettek volna összebújni az indulás előtt. 
Erre azonban nem maradt idejük. A hideg miatt vélhetően nem állították le az autó motorját, a szűk garázs pillanatokon belül megtelt szén-monoxiddal, és megölte őket. Teljesen felöltözve találtak rájuk, az autó üzemanyagtartálya üres volt, az akkumulátor lemerült.

Ezt is nézd meg – Megdöbbentő, de ezeket a képeket látva mindenki a szexre gondol! (kattints a képre)

Autós szexre vágytak, belehaltak 3