Lassan lefutnak a családi körök, és a gyomorba gyűrt süteménygombóc agyagtömbje sör általi felolvasztásra áhítozik. Tehát jöhetnek a kollégák, haverok, barátok, egy tesztoszteronnal túlterhelt társaság, ahol már nyíltan, megbánás nélkül lehet beszélgetni változó szelepvezérlésről. Az ilyen modern összeröffenések elengedhetetlen mozzanatává vált a Youtube mozi. 

Ehhez a programhoz ajánlunk egy kellemes anyagot, amit nyugodtan berakhatunk beszélgetés, egyéb háttérzaj mellé is, mert a kompresszorral töltött V8-as dögök hörgése úgyis elnyom mindent. Az ausztráloknak köszönhető egyveleg zanzásítva ad ízelítőt a szigetország beteg, belterjes autórajongásából. Náluk ugyanis divat a gyilkolás, perverz, kéjesen profi szórakozássá csiszolták a körzőzést. Mad Max eltitkolt rokonsága úgy pusztít benzint, ahogy mi a legnedvesebb álmainkban sem mernénk. Tökéletesen értelmetlen, technikát, környezetet pusztító szórakozás az övék, amiben csak egyetlen aranyszabály létezik: MINDIG FÜSTÖLJÖN A GUMI! Ők így gyorsulnak, így köröznek a pályán, és ha megunták a körítést, egyszerűen csak lerobbantanak pár szett abroncsot a placcon.

És egy egész idény legjobb pillanatai pont elég ingert jelentenek egy benzingőzre fogékony társaságnak, mert itt minden van, amitől kurjantgatva lehet ujjal mutogatni a monitorra! Annyi füst, hogy Kína valószínűleg ezek miatt borult szmogba, olyan mély béltekerő motorhang, amitől garantáltan megindul az emésztés, valamint borulás, kicsúszás, és ŐRÜLET, ŐRÜLET, ŐRÜLET!