A szenteste egyik fénypontja – az ajándékok kibontása mellett -, a karácsonyi vacsora. Ilyenkor általában a család női tagjai igazán odateszik magukat, és olyan ételeket varázsolnak az asztalra, amit átlagos hétköznapokon nem szoktak. Ahogy számtalan más amerikai szokás, a pulykasütés is egyre nagyobb divat hazánkban is, és sok helyen a pirosra sült szárnyas kerül a tányérokba. 
Ezúttal pedig egy olyan sütési módszerre találtunk, ami még különlegesebbé teheti a karácsonyt, persze nem árt, ha van hozzá egy több mint 100 milliós sütőnk.
A gyönyörű, króm-fekete Lamborghini Aventador LP760-2 Oakley Design (ami 60 lóerővel erősebb az “alap” változatnál, és csak megrendelésre készül) bizony nem viccel, V12-es 760 lóerős motorjának felpörgetésével pirítják ropogósra a lángok a villára húzott pulykát. Mindenesetre azért nem szívesen ettem volna belőle…
De ha már a karácsony a téma, akkor itt az autó, ami ünnepi hangulatba varázsolja az egész várost. Igaz, itt nincsenek lángok, de iszonyat hangulatos, és a zeneválasztás is telitalálat! 
Végül pedig boldog, békés karácsonyt kívánok mindenkinek az utolsó, nagyon beteg videóval! :)