Neal Marshall igazán nem akart rosszat, sőt. Amint a 49 éves férfi az angliai Chester városa mellett húzódó M56-os autópályán haladt, úgy döntött, a 110 km/órával hömpölygő forgalomnál nincs alkalmasabb környezet önmaga kényeztetésére. 

Meztelenül maszturbált az autópályán 2

 

 

 

A gondolatot tett követte, amivel nem lett volna baj, ha észrevétlen marad. Csakhogy a férfi autóját megelőzte egy kamionos, és fentről, a magasból egyértelmű volt a látvány. Meztelenül maszturbált. A szemtanú azonnal hívta a rendőrséget, azok pedig lekapcsolták a vidám autóst, aki a jelek szerint alaposan elengedte magát, hiszen semmi ruha nem volt rajta (olvasóink megnyugtatására: az eset nem a faggyal-széllel bélelt decemberben, hanem még Fugusztusban történt, ám a tárgyalásnak a héten lett vége, így került nyilvánosságra). 
Amikor kérdőre vonták, Neal Marshall azzal védekezett: felizgatta egy SMS-párbeszéd, és nem bírt magával. Hogy kivel váltott szöveges üzeneteket, és mi volt azok tartalma, arról nem szól a fáma. 
A bíróság a tárgyalás 145 fontnyi (kb. 50 000 Ft) költségeinek megtérítésére, valamint 12 hónap közmunkára ítélte a férfit. Marshall úr nem először nyúlt magához nyilvánosan: öt évvel ezelőtt hasonló ügyben hat hónap közmunkára ítélték.