Az elképesztő, durva és hihetetlen szavak kezdenek elcsépeltté válni, ha orosz videókról beszélünk, de most tényleg olyan dolog történt, amit ritkán látni. Az Oroszország déli részén fekvő Krasznodar városában egy 7-es BMW állt ellen a törvény őrének, és majdnem elgázolta az intézkedő rendőrt. A videó után jönnek a részletek.
November 7-én intette le Andrej Jakimin rendőrtiszt az ezüst színű, külföldi rendszámú BMW-t, azért, mert le voltak sötétítve az ablakai, amit a régióban törvény tilt. A BMW vezetője azonban nem állt meg, simán továbbhajtott.
A rendőr gyalog indult utána és utol is érte a következő kereszteződésben, ahol nagy volt a forgalom. 

“Ezután bekopogtattam az ablakon és kérdeztem, hogy miért nem állt meg az imént, és azt is elmondtam, hogy a lesötétített ablakokkal szabálysértést valósít meg.” – nyilatkozta az intézkedő rendőrtiszt. 

“Ez azonban az autóst nem érdekelte, elkezdett vitatkozni velem. Benyúltam az ablakon és megpróbáltam kivenni a slusszkulcsot, hogy ne tudjon elmenni, de erre hirtelen elindult, köröket írt le az autóval, engem is magával rántott. Egyszer csak állóra fékezte a BMW-t én pedig 10-20 métert repültem. Erre kipattant az autóból és elkezdtünk dulakodni, de szerencsére sikerült elővennem a fegyverem, mire a sofőr gyorsan visszaszállt az autóba.” 

Az egyik szemtanú által rögzített fenti videó ezek után kapcsolódott be a történetbe. Az ámokfutó autóst később elfogták, de állítólag a kapitányságról is megszökött.