Műanyag kisautón gurult a halálba a kisfiú 1
Műanyag kisautón gurult a halálba a kisfiú 2

Műanyag kisautón gurult a halálba a kisfiú

Műanyag kisautón gurult a halálba a kisfiú

Műanyag kisautón gurult a halálba a kisfiú 6
Műanyag kisautón gurult a halálba a kisfiú 7
Műanyag kisautón gurult a halálba a kisfiú 8
Fotó megosztása:
Műanyag kisautón gurult a halálba a kisfiú 9


Azt gondolná az ember, ha egy békés kertváros félreeső, átmenő forgalom nélküli utcácskájában él, nem érheti semmi baj. Alighanem ebben a hitben költöztek Keanu Vang szülei is a kaliforniai Stocktonba, most mégis egy értelmetlen baleset után gyászolják elhunyt gyermeküket. 

A kétéves Keanu barátaival játszott házuk előkertjében, amikor a lábbal hajtós kisautó, amin ült, elindult lefelé a garázsfeljárón. Mielőtt szülei utána iramodhattak volna, a piros műanyag játék kigurult az úttestre, egyenesen annak a fehér pick-upnak a kerekei alá, amely akkor fordult be az utcasarkon. 
Amint észlelte az ütközést, a sofőr azonnal fékezett, de ekkor már késő volt: Keanu a gyors orvosi ellátás és a kórházi beavatkozás ellenére sem élte túl a balesetet. 
A platós teherjármű a szemtanúk elmondása és a rendőrségi vizsgálatok szerint a megengedett sebességhatár alatt haladt, a későbbi ellenőrzés során a vezető szervezetében nem találtak alkoholt vagy kábítószert. A gázolást követően sokkos állapotba került sofőr saját bevallása szerint egyszerűen nem látta sem a gyermeket, sem a játékot, ami elé gurult. 
A vasárnap délután bekövetkezett tragédia kapcsán nincsenek új hírek; egyelőre nem tudni, milyen eljárást indítanak a vezető ellen. 
Műanyag kisautón gurult a halálba a kisfiú 10
Mit lehet tenni az ilyen balesetek ellen?
Semmit, csak reménykedni
1% ()
A gyereknek a játszótéren a helye
1% ()
Ki kell tiltani az autókat a lakóövezetekből
1% ()