A Nagykőrösi úton, ahol szinte végig 70-nel lehet haladni, egyszer csak váratlanul előugrik egy sunyi ötvenes tábla. Aki ritkán jár erre, szinte biztos hogy belefut egy gyorshajtásba, hiszen az út nyílegyenes, több sávos, szélén zajvédő fallal, gyalogátkelőnek se híre sem hamva, ameddig csak a szem ellát. Nem is értjük mit keres itt az 50-es tábla, jó eséllyel csak a rendőrök életét édesíti meg a tuti bevételt hozó kényelmes trafizó hely.
A traffipaxozás legalja 1
Nemrég azonban újabb aljas, alig észrevehető – belső sávból esélytelen kiszúrni – kis 30-as tábla bukkant fel a környéken, hanyagul az út szélére vetve. 
A traffipaxozás legalja 2
És mint döglégy a rothadó húsra, egy trafis Astra is gyorsan feltűnt és odaparkolt a zsebkendőnyi zöldterületre, félig a zajvédő fal árnyékába. Betartva az egyébként szokásos 50 km/órás korlátozást, a 30-as táblánál készült fotó nyomán, szolid 30 000 forinttal gazdagíthatjuk az államkasszát, hogy jusson elég pénz a hasonló akciók kivitelezésére. Szóval aki arra jár, még véletlenül se hajtson gyorsabban a kelleténél! Kíváncsiak lennénk, az utóbbi 30 évben hány gyorshajtásból fakadó súlyos baleset történt ezen a szakaszon, ami indokolná a szinte állandó sebességmérést…
A traffipaxozás legalja 3
MEGOSZTOM Facebook-on!

Szerinted mennyire indokolt a sebességmérés a Nagykőrösin, a 30-as táblánál? 2
Eredmény

survey solution


Mit gondol vajon a rendőrök általában ott ellenőrzik a sebességet, ahol gyakori a baleset? Nemrég utánajártunk és a rendőrség saját adatait használtuk fel. Olvassa el azt a cikkünket is!