Tegnapelőtt délután a Delaware állambeli Elsmere városkában végzetes gázolássá fajult egy átlagosnak induló veszekedés. 

A 19 éves Sheila Martinez-Rodriguez valamin összekapott 18 éves öccsével, Jesus Martinezzel. A családi otthon előtt egyre paprikásabb lett a hangulat, szemtanúk állítása szerint egy baseballütő is előkerült valahonnan, de arra már nem emlékeztek, hogy melyik testvér kezében látták. 
Annyi bizonyos, hogy valamivel később Sheila beszállt szüleik furgonjába, és ahogy elindult, az autó elgázolta és maga alá gyűrte a tizennyolc éves fiút. A lány több mint harminc méteren át vonszolta magával az ekkor még életben lévő Jesust, majd megállította az autót, és sikítva, zokogva elmenekült a helyszínről. 
A rendőrök később egy gyorsétteremben találtak rá a rémült lányra, aki azt állította, véletlenül történt az eset, csupán el akart hajtani, mert félt, hogy testvére bántani fogja. 
A helyszínre érkező mentők az autó alá szorulva találtak rá a fiatalemberre. Kiszabadították és kórházba szállították, ám ott hamarosan életét vesztette. 
Az egymásnak ellentmondó jelentések miatt nem egyértelmű, hogy szándékos vagy véletlen gázolásként kezelik-e az ügyet, mindenesetre a lányt egyelőre emberöléssel és cserbenhagyással vádolják. Sheila 25 000 dolláros (5,5 millió Ft) óvadék fejében már aznap este hazamehetett mostohaanyjával, aki szerint a fiatalok “jó testvérek voltak, Shiela imádta az öccsét, és fogalma sem volt arról, hogy az autó alá szorult a fiú.”