Kína délkeleti részén, Csüancsou városában borzalmas balesethez riasztották a mentőcsapatokat. Amint a brit Daily Mail írásából kiderült, két konténerszállító teherautó ütközött egymásnak az autópályán, és az ütéstől a hátsó járműről elszabadult és oldalra csúszott egy több tonnás konténer – egyenesen rá egy Audi S5 sportkupéra. 

A roncs vizsgálatakor kiderült, hogy az autó két utasa, egy férfi és egy nő, túlélte a balesetet, és a felismerhetetlenségig összenyomorított autóban szoronganak. 
A helyszínre hívott daruval sikerült leemelni az autóról a konténert, majd hidraulikus vágókkal kiszabadítani a bajba jutottakat. A férfit a mentők emelték ki a roncsból, hölgy utasa azonban saját maga kászálódott ki az autóból. 
Mint ekkor kiderült, ez volt az első randevújuk – ki gondolta volna, hogy rögtön ilyen közel kerülnek egymáshoz? 
A romantikus fejleményekről nem számoltak be a hírforrások, az azonban nyugtalanító, hogy Kínában viszonylag gyakoriak az ilyen balesetek, leszámítva a randevú tényét. 
Alig több mint egy hónapja számoltunk be arról a nőről, akinek autójára egy, a mostaninál is nagyobb konténer zuhant rá, ő szintén túlélte a balesetet. Egy motorosnak más módon volt szerencséje: neki szó szerint a lába elé zuhant egy kanyarodó teherautóról lebillenő konténer.
Forrás: Daily Mail