Mit érhet el az átlagember 23 évesen? Diploma, barátnő, munka, esetleg egy keveset fogyasztó, csak minimálisan rozsdásodó Honda Civic? Nem is rossz, ez elég ígéretesen hangzó jövőképet takar. Sokunknak azonban még ezek is csak a vágyálom kategóriában fordulnak elő ilyen fiatalon, és nagyon nehezen tudjuk kialakítani egzisztenciánkat.
Azonban van az éremnek, és a világnak egy másik oldala, ahol a szemtelenül fiatalok is királyként élnek, a legnagyobb problémájuk pedig, hogy mennyire legyen letolva a nadrág, hogy még éppen takarjon. Pontosan ebbe a kategóriába tartozik a 23 éves amerikai rapper, művésznevén Tyga, aki nemrég 90 millió forintnyi összegért vásárolt egy Lamborghini Aventador Roadstert, rózsa-arany színre festve. 
Ilyen Lamborghinit még nem láttál 1
Ilyen Lamborghinit még nem láttál 2

Ilyen Lamborghinit még nem láttál

Ilyen Lamborghinit még nem láttál

Ilyen Lamborghinit még nem láttál 7
Ilyen Lamborghinit még nem láttál 8
Ilyen Lamborghinit még nem láttál 9
Ilyen Lamborghinit még nem láttál 10
Fotó megosztása:
Ilyen Lamborghinit még nem láttál 11
Felkutattam a fiatal előadó egyik számát, aminek klipjében számos sportautót felvonultatnak. Egyébként van közületek valaki, aki már hallott erről a zenészről ezelőtt? 
Az Aventador Roadstert 2012 év végén mutatták be, teljes nevét talán tovább tart kiolvasni annál a 3,0 másodpercnél, amíg a nyitott szupersportautó felér 100-ra. Végsebessége is párját ritkítja, 350 kilométer/óra. A motor maradt a coupéban is megtalálható 6,5 literes szívó V12-es, 700 lóerővel.
Ilyen Lamborghinit még nem láttál 12
Ilyen Lamborghinit még nem láttál 13
Ha pedig kíváncsi lennél, hogy a sztárok miért kedvelik ennyire a Lamborghiniket, a linken található cikkben megtudhatod. Kattints ide, ha szeretnéd elolvasni.