Normális esetben nem a víz a természetes közege a Nissan Note modellnek, sokkal inkább a városi aszfaltot díjazza. Azonban most nem volt apelláta, vízre dobták a kisautót, hogy kiderüljön, mennyire lehet jól hasítani vele a habokat. 
Három nő evezett partra egy Nissannal 1
Három nő evezett partra egy Nissannal 2

Három nő evezett partra egy Nissannal

Három nő evezett partra egy Nissannal

Három nő evezett partra egy Nissannal 10
Három nő evezett partra egy Nissannal 11
Három nő evezett partra egy Nissannal 12
Három nő evezett partra egy Nissannal 13
Három nő evezett partra egy Nissannal 14
Három nő evezett partra egy Nissannal 15
Három nő evezett partra egy Nissannal 16
Fotó megosztása:
Három nő evezett partra egy Nissannal 17
Nyugodjunk meg, nem őrültek meg a Nissannál, mindez csak egy ügyes marketingkampány része, ami a Note 2014-es Versa változatát hivatott promótálni. 
Három nő evezett partra egy Nissannal 18
Az autóból kikapták a hátsó üléseket és a helyükre sínen csúsztatható, profi evezőszékeket szereltek. Az ajtókat is úgy módosították, hogy az evezőlapátok akadálymentesen tudják tenni a dolgukat. Az autó alá úszó platformot erősítettek, hogy ne süllyedjen el. Ezek után már nem volt gond mozgatni a Note-csónakot a vízen, amire a Helen Glover, Sophie Hosking és Polly Swann evezős trió vállalkozott, a 2012-es londoni olimpia helyszínén. 
Három nő evezett partra egy Nissannal 19
A nem mindennapi csónakot a lányok a Note mindent látó kamerarendszerével navigálták, amit a Nissan Around View Monitornak nevezett el, és az alábbi videóban meg is nézhetitek, hogyan működik. Egyébként ugyanez a megoldás található a Qashqai modellekben is.