Normális esetben nem a víz a természetes közege a Nissan Note modellnek, sokkal inkább a városi aszfaltot díjazza. Azonban most nem volt apelláta, vízre dobták a kisautót, hogy kiderüljön, mennyire lehet jól hasítani vele a habokat. 
Nyugodjunk meg, nem őrültek meg a Nissannál, mindez csak egy ügyes marketingkampány része, ami a Note 2014-es Versa változatát hivatott promótálni. 
Három nő evezett partra egy Nissannal 3
Az autóból kikapták a hátsó üléseket és a helyükre sínen csúsztatható, profi evezőszékeket szereltek. Az ajtókat is úgy módosították, hogy az evezőlapátok akadálymentesen tudják tenni a dolgukat. Az autó alá úszó platformot erősítettek, hogy ne süllyedjen el. Ezek után már nem volt gond mozgatni a Note-csónakot a vízen, amire a Helen Glover, Sophie Hosking és Polly Swann evezős trió vállalkozott, a 2012-es londoni olimpia helyszínén. 
Három nő evezett partra egy Nissannal 4
A nem mindennapi csónakot a lányok a Note mindent látó kamerarendszerével navigálták, amit a Nissan Around View Monitornak nevezett el, és az alábbi videóban meg is nézhetitek, hogyan működik. Egyébként ugyanez a megoldás található a Qashqai modellekben is.