Múlt vasárnap reggel fél hat után súlyos autóbalesethez riasztották az észak-amerikai Leeds (Maine állam) város tűzoltóit. A 2012-es Honda egy dombtetőn áthaladva áttért a menetirány szerinti bal oldalra, nekicsapódott két vastag törzsű fának, visszapattant az útfelületre, majd az eredeti forgalmi sáv mellett megállt és kigyulladt. 

A vezető, akit a 27 éves Charles Damrenként azonosítottak, az ütközéssorozat közben kirepült a járműből, és a helyszínen szörnyet halt. A törvényszéki vizsgálat megállapította, hogy a balesetnek az ittas vezetés és a gyorshajtás kombinációja volt a kiváltó oka. 
Öt hónapos fiát követte a halálba az apa 1
Öt hónapos fiát követte a halálba az apa 2

Öt hónapos fiát követte a halálba az apa

Öt hónapos fiát követte a halálba az apa

Öt hónapos fiát követte a halálba az apa 5
Öt hónapos fiát követte a halálba az apa 6
Fotó megosztása:
Öt hónapos fiát követte a halálba az apa 7


A férfi jogosítványát a közelmúltban bevonták, az autót előző este kérte kölcsön unokatestvérétől. 
Charles három nappal korábban, tömör üzenetben osztotta meg a Facebookon, hogy öthónapos kisfia, Karter James elhunyt. A halál oka és részleteit nem ismertek; annyit lehet tudni, hogy a gyermek születése már önmagában csodával határos volt, miután édesanyja a terhesség közben eltörte a gerincét. 
Charles Damren nem sokkal ezelőtt lépett ki a Karter édesanyjával folytatott, korábbi kapcsolatából. Ismerősei és Facebook-bejegyzései szerint egyformán szenvedélyes szerelem fűzte autóihoz és a sörhöz. Nem volt józan, amikor nyáron csúnyán összetörte magát quadjával, és jogosítványát is ittas gyorshajtás miatt vonták be október hetedikén.