A munkahelyi kapcsolatoknál csak egy rizikósabb dolog létezik: a munkahelyi szerelmi háromszög. Egy londoni mentős gyanakodni kezdett, hogy barátnője, aki történetesen a munkatársa is volt, megcsalja, mégpedig a testület egy harmadik tagjával. Ezért kémkamerát helyezett el azok szolgálati kocsijában, és várta a bizonyítékot. 

Az jött is hamarosan, a férfi pedig, miután szakított az asszonnyal, a felvételeket feltöltötte az internetre, a linkeket pedig elküldte a mentőállomás levelező listájára. “Tőle már hallottátok a szakításunk történetét, most hadd színesítsem én is a sztorit” – írta. 
A férfi egyébként, hogy a lejáratás igazán hatékony legyen, nem elégedett meg a nőről frissen készült, leleplező videókkal: saját szaftos előéletük részleteit is a munkatársak elé tárta, köztük szókimondó szöveges üzeneteket, illetve a nő beleegyezésével készült szexvideókat. Ezekről azt írta, ugyanúgy szolgálat közben készültek, mint a frissek. “Addig csináltuk, amíg riasztás nem érkezett” – fűzte hozzá az ezzel saját magát is bajba keverő ex-barát. Az üzeneteket természetesen a nő is megkapta. 
Ha már levelezett, a felszarvazott férfi egy füst alatt főnökeit is megvádolta mindenféle aljasságokkal, a mentőszolgálat ezért most egyszerre két ügyben is nyomoz, a vizsgálat végéig minden adatot – beleértve az érintettek nevét is – titkosítottak.