Már csak bő két hónap és itt a karácsony, az ajándékok keresgélését pedig nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni, hiszen a végső hajrában tömve van emberekkel minden elképzelhető üzlet, pláza és bevásárlóközpont. Olyankor nem csak a tömeg ami zavaró, de már a nyomás is nagy, hogy még mindig hiányzik két darab ajándék a listáról. 
Rábukkantam egy igazán kreatív és iszonyat király ajándékötletre, amivel, biztos vagyok benne, hogy minden férfit el lehet kápráztatni, én legalábbis tuti örülnék neki. Íme a papírmodell Lamborghini Aventador. 
Ennek a másolatnak nem lapul a motorháza alatt  V12-es 6,5 literes motor 690 lóval, és még csak nem is akkora , mint az igazi, de simán elámul minden látogatónk, ha egy ilyen Aventador áll a szobánkban. Taras Lesko papírautó-építő volt, aki kartonformába öntötte a 11,3 kilogrammos, 244 centiméter hosszú, 115 centi széles és 63 centiméter magas Lamborghinit, amit a Need for Speedből ismert rendőrautó ihletett. Összerakása 100 órát vesz igénybe, ami kicsivel több, mint 4 nap. 
A legkirályabb ajándékötlet 3
Akinek esetleg valóban felkeltette az érdeklődését a papírverda, az “mindössze” 1000 dollárért (219 ezer forintért) hozzá is juthat a készítő webshopján keresztül. 
A papírmágus Taras Lesko rendszeresen készít autókat papírból, ezen a következő videón Pagani Zondáit mutatja be, de került már fel honlapjára Bugatti Veyron, Audi A7 és Monster Truck is.


A legkirályabb ajándékötlet 4
A legkirályabb ajándékötlet 5