Külső, laikus szemlélőként nehéz komolyan venni egy olyan technikai sportot, ahol a pilóta szinte hegyként magasodik ki az apró kerekeken suhanó járműből. Azonban a gokartozás nagyon komoly sport, hiszen a legjobb Forma-1-es versenyzők is ilyen apró autókkal kezdték el karrierjüket.  
Szokás mondani, “ha nem sikerült elsőre, próbáld meg újra.” Valószínű, hogy a videóban szereplő versenyző hallgatott a közismert mondásra, hiszen kétszer is hajszálpontosan ugyanoda csapódott be gokartjával, ráadásul nagyon csúnyán, még a bukósisak is felhajtódott az ütközés közben.
A második ütközésnél jobban beüthette a fejét, látszik a felvételen, hogy zavartan viselkedik, ami nem is csoda. Nem tudom, hogy ti miként vélekedtek, de én nem sok értelmét látom a gokartozásnak ovális pályán, azt pedig, hogy nem is aszfalton versenyeznek, hanem földúton (vagy murván, nem látni jól), kifejezetten veszélyesnek tartom. 
Sajnos aszfalton is történtek már súlyos balesetek ilyen járművekkel, találtam is egy videót. Legyen ez elrettentő példa, és ha legközelebb gokartozni mentek, sokkal jobban figyeljetek, hiszen elég egy rossz mozdulat, és megtörténik a baj. 
Ezek nagy része versenygokart volt, de higgyétek el, a bérgokartokkal is lehet nagyot bukni.