Mennyire jók a reflexeid? Tegyük fel, hogy szép nyugodtan haladsz az úton, a kedvenc zenéd szól a rádióból, kellemesen beszélgettek a haverokkal, mikor a semmiből hirtelen előbukkan egy pickup, és téged vesz célba pokoli sebességgel pörögve. El tudnád kerülni az ütközést? 
Két dolog történhet ilyen helyzetben, vagy lefagysz és egyszerűen végignézed, ahogy beléd csapódik az autó, vagy pedig reflexből elrántod a kormányt, mint amikor lehúzod a fejed, ha egy galamb az utolsó pillanatban repül fel előtted és majdnem felkenődik a szélvédőre. Olyankor nem gondolsz bele, hogy neked nem eshet bajod, mert a szélvédő megvéd, az agyad azonnal reagál és ösztönszerűen bekapcsol a védekező mechanizmus, melynek hatására lehúzzuk a fejünket. Ha te is ebbe a kategóriába tartozol, jó eséllyel kerülted volna el ezt a balesetet, ahogy a videón szereplő Ford Rangert vezető thaiföldi férfi is tette.
Pusztító torpedó lett a Mazdából 1
Pusztító torpedó lett a Mazdából 2

Pusztító torpedó lett a Mazdából

Pusztító torpedó lett a Mazdából

Pusztító torpedó lett a Mazdából 7
Pusztító torpedó lett a Mazdából 8
Pusztító torpedó lett a Mazdából 9
Pusztító torpedó lett a Mazdából 10
Fotó megosztása:
Pusztító torpedó lett a Mazdából 11
Pusztító torpedó lett a Mazdából 12
Ezzel a manőverrel nem csak a saját, de a halálos torpedóként közeledő Mazda BT-50-ben ülő férfi életét is megmentette, aki csodával határos módon kisebb karcolásokkal megúszta az esetet.
Pusztító torpedó lett a Mazdából 13