Fel tudjátok idézni azokat az édes, különböző színben és alakban kapható kemény cukrokat, amiket a vásárokon árulnak alaposan becsomagolva celofánba, és már attól kirohadt a fogunk, ha huzamosabb ideig néztük? Nekem pontosan ezek az édességek ugrottak be, amikor megláttam a következő autót. 
Rolls-Royce az ízléstelenségen túl 1
Rolls-Royce az ízléstelenségen túl 2

Rolls-Royce az ízléstelenségen túl

Rolls-Royce az ízléstelenségen túl

Rolls-Royce az ízléstelenségen túl 10
Rolls-Royce az ízléstelenségen túl 11
Rolls-Royce az ízléstelenségen túl 12
Rolls-Royce az ízléstelenségen túl 13
Rolls-Royce az ízléstelenségen túl 14
Rolls-Royce az ízléstelenségen túl 15
Rolls-Royce az ízléstelenségen túl 16
Fotó megosztása:
Rolls-Royce az ízléstelenségen túl 17
Úgy tűnik, mintha egy csapat óvodást eresztettek volna rá az autóra filctollal és zsírkrétával, de sajnos nem. Ezen a Rolls-Royce Phantomon valódi művészi kéz dolgozott, mégpedig Pablo Rabiella brit székhelyű dizájner keze. Az autó külyő felén túlnyomórészt a sárga és püspöklila szín dominál, fehér és 24 karátos arany részletekkel, de ezt a színvilágot követi a belső tér is, ahol egy iPad-dokkoló is megtalálható térdmagasságban. Ahhoz, hogy ilyen fantasztikusan nézzen ki a belseje, 24 tehén bőrét használták fel. Erre mit lehet mondani? Kár volt…
Rolls-Royce az ízléstelenségen túl 18
Az autó az egyike annak a két modellnek, amit Rabiella aláírása díszít. A másik kevésbé harsány színekben pompázik (fekete és piros), mégis ez a példány talált gazdára hamarabb. 
Rolls-Royce az ízléstelenségen túl 19
Az árát nem árulták el, de a pletykák szerint ez minden idők egyik legdrágább Rolls-Royce Phantomja. Az autókat egyébként a Super Vettura cégtől lehet megvásárolni (legalábbis a fekete-pirosat, ami még megvan), akik  a Koenigsegg és a BAC Mono hivatalos brit importőrei. 
Rolls-Royce az ízléstelenségen túl 20
Az alábbi videóban pedig végignézhetitek, ahogyan elkészült a műalkotás. Ajánlom, hogy halkítsátok le a hangszórókat.