A német autógyártóknak kezd elszállni az agyuk, legalábbis ami a reklámokat illeti, de ennek mi nagyon örülünk. Végre nem csak az unalmas, fények városában haladó autókat kell néznünk, amikről visszaverődnek az épületek sziluettjei, és a végén odalökik az árat a jobb felső sarokba, vagy álmosító vidéki lankák között suhanó járműveket bámulunk, amiket szinte azonnal elfelejtünk, ahogy vége az andalító zenének.
Az Audi egy halálosan komolytalan tojáscsatáról készített remek videót, amiben az RS6 Avantot vezető Ben Collins (a Top Gear, brit autós műsor nyugdíjazott álarcos szuperhőse, a Stig), és ellenfele Damien Walters szabadstílusú ugráló- és futóművész küzdenek meg egymással, békebeli számítógépes játékokat idéző körítéssel.
Walters a végén csúnyán pórul jár, hiszen ember nem győzheti le a technikát, főleg ha egy 553 lóerős Audi RS6 kombiról van szó, még akkor sem, ha pókemberként ugrál ide-oda. 
Természetfeletti képességekről azonban szó sincs, Damien Walters csupán egy kőkemény sportoló, aki 5 éves korától otthon próbálgatta tud-e szaltózni, ezért az anyja elkezdte tornászedzésekre járatni. Ennek már több mint 23 éve, a srácból komoly sportoló lett. 
Korábban versenyzett is, csapatával európai és világbajnoki címig jutott, de mára ezt feladta, helyette olyasmit csinál, amiből meg is lehet élni. Ez nem jelenti azt, hogy szakított a hőn szeretett eszement rohanással, csupán az egyik videómegosztóra feltöltött videója után megkereste Jackie Chan ügynöksége, azóta pedig kaszkadőrként dolgozik, többek között ilyen reklámokban szerepel. 
Az Audi pedig több remek és élvezetes reklámmal is előrukkolt mostanában, íme az RS4 Avant és az új dízel A8-as videója, amiket szintén szívesen néznénk a TV-ben, pelenka- és lábgomba-reklámok helyett.