A tabletek, tenyérnyi okostelefonok és e-book-olvasók világában egyre ritkábban veszünk a kezünkbe valódi, papírból készült könyveket, pedig ez óriási hiba. Azonban most rábukkantam egy olyan dologra, amivel legalább a férfiakat a könyvespolc elé lehet csábítani és ha már ott állnak, lehet, hogy a kezükbe is akad egy izgalmas regény.
Jól látjátok, ez egy sportautó hátsó szárnya, egészen pontosan a Porsche 911 GT3 Cup modellé. Mindez megspékelve szintén ebből az autóból származó féktárcsa másolatával, amit könyvtámaszként használhatunk. 
Ha már levettük a polcról a megfelelő könyvet, csak nem olvassuk állva, igaz? Kell egy kényelmes szék, amire leülve tényleg órákig tudjuk olvasgatni a sorokat. A Porsche erre is kínál megoldást, mégpedig egy 911-es Carrera sportülésből átalakított forgószék képében. Az ülés természetesen ugyanazokból az anyagokból készül, mint az autóban felhasználtak, és még elektromos állíthatósággal is rendelkezik.
Varázsolj Porschét az otthonodba 3
A legújabb “Porsche Driver’s Selection” (így nevezik hivatalosan a kollekciót), amit az idei Nemzetközi Autókiállításon mutatta be Frankfurtban, tartalmaz még egy Porsche 918 Spyder modell autót is, amit szépen fel tudunk rakni a szárnyból készült polcra. Ezeket a stílusos kiegészítőket a Porsche hivatalos online boltjában meg is tudjuk vásárolni hamarosan.
Végül pedig, ezt a könyvet ajánlanám esténkénti olvasgatáshoz. ;)
Stephen King: Rémautó

Stephen King: Rémautó