Picit tekintsük vissza a múltba! Henry Ford vajon gondolta-e valaha is, hogy egy szép napon az általa 1908-ban megálmodott 2,9 literes, 20 lóerős, 2 sebességes ősautó vérengző fenevad formájában fog feltámadni egyszer? Amondó vagyok, hogy nem. Hiszen ha ezen tudás birtokában lett volna, akkor ma egészen máshogy festene az utcakép. 
Az új-zélandi születésű Gordon Tronson személyében az apokalipszis egyik lovasát tisztelhetjük. A Las Vegasban élő férfi egy 1927-es Ford T-model alapjaira építette meg paripáját, amiben több, mint 1200 ló bújik meg. A hot rod elképesztő erejét két darab, egymás mellé épített 4,6 literes, V8-as motornak köszönheti, amik még kaptak négy kompresszort is. Hátul nyomokban korai Jaguar-alkatrészek megtalálhatóak, mint például a féktárcsák és a futómű nagy része. Látványra valami egészen elképesztő, vajon milyen lehet benne ülni?
1200 lóerős Ford T-modell 3
A lapos kúszásban közlekedő autót, a tulajdonos  “Double Trouble”-nek keresztelte el.
1200 lóerős Ford T-modell 4
Nagyjából egy hónapja készítettünk egy cikket arról, hogy milyen őrültségeket lehet csinálni V8-as blokkokból, és bizony Gordon Tronson is szerepelt a válogatásban. Akkor még csak két kompresszor volt felszerelve a dupla motorra, de így is remek koktélt készített vele az autós találkozó látogatóinak.