Nem kell pokoli sebességgel száguldani az autópályán ahhoz, hogy olyan balesetet szenvedjünk, amit nem mindennap látni. Elég egy alacsony tempó, egy komótosan elénk kanyarodó mazsola és máris méregdrága Lamborghini alkatrészekkel borítjuk be Brooklyn utcáit (New York, USA).

Kettészakadt Lamborghini, ez nagyon durva! 3
Jogosan merült fel benned a kérdés, hogy ilyen “enyhének” mondható ütközésnél, hogy a fenébe szakadt ketté a 100 millió forintot érő, 700 lóerős Aventador? A válasz logikusabb, mint gondolnád. Ebbe a kategóriába tartozó autókat eleve így tervezik, mivel az utastér és a hátsó tengely között van a motor, baleseteknél a hátsó rész leszakad és bivalyerős túlélőcellának nevezett utastér pedig, az esetek döntő többségében, megvédi az utasokat. A megoldás teljesen érthető, hiszen jobb ha leválik a motor becsapódáskor, mintha az utastérben kötne ki, és ott rendezne lakodalmat. 
Az eset pár napja történt, de a múlthét sajnos elég eseménydús volt, legalábbis drága autók összetörésének tekintetében. Egy 34 éves részeg sofőr áldozat lett a 2012-es Tesla Model S, Tennesseeben (USA). Mivel a világ egyik legbiztonságosabb autója a Tesla S, így szerencsére senki nem sérült meg.
Kettészakadt Lamborghini, ez nagyon durva! 4
De történt egy másik ittas vezetésből adódó baleset is. A 911 GT3 RS volánja mögött ülő 52 éves férfi, már nem volt annyira szerencsés, mint az előző eset utasai, bár a baleset is durvább. A középkorú úriembert borda törésekkel szállították el a mentők a helyszínről. Az eset Lengyelországban történt. 
Kettészakadt Lamborghini, ez nagyon durva! 5
Egy 1996-os Ferrari F355 is az árokban végezete a múlthéten Norvégiában. Személyi sérülés nem történt, de a jogosítvány ugrott. 
Kettészakadt Lamborghini, ez nagyon durva! 6
Végül pedig egy Mercedes-Benz E63 AMG Németországból. 39 éves volt a sofőr, nem hivatalos információk szerint az autó egy teherautóval ütközött. Személyi sérülés szerencsére nem történt.
Kettészakadt Lamborghini, ez nagyon durva! 7