A Tesla Motors mostanában szárnyal, és egyre több bevételre tesz szert. Rájuk is fér már a siker, hiszen a cég 10 éves fennállása óta, eddig csak mínuszt termelt. Azonban az idei első negyedévet a tavalyi utolsó negyedévinél 83 százalékkal magasabb, 562 millió dolláros értékesítési árbevétel után 11,2 millió dollár (2,5 milliárd forint) nyereséggel zárta a Tesla Motors, szemben a 2012 végével, amit 90 millió dollár veszteséggel. 
Mindez a Model S névre keresztelt autójuknak köszönhető, amiből a gyártó 2013 első 4 hónapjában a tervezettnél többet, 4900 darabot értékesített, melynek alapára 70 ezer dollár (15,6 millió forint). A Tesla az év végéig 21 ezer Model S értékesítésére számít. Ahhoz, hogy igazi sikertörténet legyen a típus nagyban hozzájárulnak a külföldi, főleg amerikai hírességek, akik imádják a modellt, és filozófiájuk szerint ezzel az elektromos autóval kívánják megváltani a Földet, hiszen egyetlen feltöltéssel több, mint 300 kilométert is képes megtenni. 
A sztárok imádják a Teslát 3
Ha kíváncsiak vagytok kik azok a sztárok, akik imádják a Tesla Model S-t, akkor olvassátok tovább a cikket. 
Anthony Kiedis-t, a Red Hot Chili Peppers énekesét nemrég fotózták le Los Angelesben, amint barátnőjével beszáll vadonatúj autójába, a fent említett Teslába.
A sztárok imádják a Teslát 4
A Mátrix trilógia Morpheusa, Laurence Fishburne is imádja az elektromos autókat, ezért nemrég vásárolt is egy Tesla Model S-t. A képen épp barátjának Harold Perrineau-nak (szintén Matrix szereplő) büszkélkedik új szerzeményével. 
A sztárok imádják a Teslát 5
James Hetfield, a Metallica frontembere köztudottan imádja az autókat, eddig ugyan jobban preferálta a benzinfaló, V8-as tepsiket, de a közelmúltban egy teljesen elektromos modellt is vett.
A sztárok imádják a Teslát 6

A hölgyek sem vetik meg a zöld energiát, Zooey Deschanel (Az igenember, Az esemény és még számos film főszereplője), Cameron Diaz és Jennifer Garne (neki még áll a garázsban egy  Mercedes S63 AMG, egy Land Rover LR4 és egy Audi S8) is boldog tulajdonosai a Model S-nek. 
A sztárok imádják a Teslát 7
A sztárok imádják a Teslát 8
A sztárok imádják a Teslát 9