Ezt a videót többször megnézed majd. Mert hiába tart csak pár rövid másodpercig az esés, a látvány hatására egyszerűen szivacs üzemmódba vált az agy, és látni akarjuk, mi hogyan történt. A Porsche 964 RSR eleve nagy tempóval gyorsít ki a kanyarból, majd füstölő első kerekekkel csapódik a betontorlasznak, ami parittyaként lövi ki a versenygépet a közeli kanálisba. 
Könnyű azt mondani, hogy a vezető hibázott, hiszen messze elmérte a féktávot, és a Porsche gyilkos ösztönével sem számolt, ám ennél árnyaltabb a kép. Ha figyelmesen hallgatjuk, észrevehető, hogy a motor még a fékezés alatt is magas fordulatszámon pörög, ez pedig komoly technikai problémát sejtet. A videó alatti hozzászólások között még forró téma a nézők reakciója, láthatóan senki sem indul a vízben fulladozó versenyzők segítéségre. Nyilván vannak életmentő szuperemberek, akik fél másodperc múlva már ott búvárkodnának a roncs mellett, de még a videó is sokkoló, akkor el lehet képzelni, milyen volt ezt pár méterről átélni. Ilyenkor könnyen lefagynak a cselekvésért felelős idegek.

Mindenesetre csodával határos módon mind a vezető, mind a navigátor megúszta a látványos bukást, csak szegény Porsche lett szárnyaszegett.