A BMW M5 E60, a világ legkívánatosabb autói közzé tartozik. Külsőre nem sokban különbözik a sima ötös szériától, nem küzd feltűnési viszketegséggel, de a motorház alatt olyan technika lapul, amitől minden férfiembernek elgyengül a térde és megfeszül a farmere, de egészen biztos vagyok benne, hogy akadnak jócskán a gyengébbik nem képviselőiből is, akik szívesen a garázsukban tudnák ezt a BMW-t. 
Bizony egy 5 literes, V10-es motorral felszerelt 500 lóerős autó kihozza az emberből az állatot, észre sem vesszük máris eltelik az a 4,7 másodperc, amíg elérjük a 100 km/órát. Izzadó tenyérrel, cápaként cirkálunk az utakon, várva egy méltó ellenfelet, hogy azonnal rávethessük magunkat. Mindegy, hogy kettő vagy négy keréken hasítja a levegőt, az M5-el mindenre rárepülünk ami mozog.
Nem tesz másképpen a videókban szereplő úriember sem, aki szintén prédára vadászik az utakon. Nem követendő példa, sőt egyenesen balesetveszélyes, de az tény, hogy ezzel az autóval nehezen állnám meg én is. Három az egyben történet, ahogyan emberünk először egy 520 lóerős, 997-es Porsche 911 Turbo nyakára mászik rá és aztán új játszótárast talál a Ferrari F430 személyében, ami mellesleg 483 lóerős. Így hárman szép kis ámokfutást rendeznek. Lehet elmebeteg kérdés, de te melyikben ülnél szívesebben? 
Ugyanaz az M5, ugyanazzal a sofőrrel, de akivel felveszi a kesztyűt ezúttal, egy Honda CBR 1000 Fireblade motorkerékpár, ami 175 kilogramm és 178 lóerőt ad le!
Ha netán valakinek beütne hétvégén az ötöslottó és beújítana egy ilyen autót, használtan 6 és 8 millió forint környékén mozognak, évjárattól leharcoltságtól függően.