Egy arab országból származik ez a beteg Nissan Patrol, aminek az irányítását radikálisan megváltoztatta a helyi tuningcég. Külsőre semmit nem venni észre, de az ajtót kinyitva olyan meglepetésben lesz részed, hogy tuti ledobod az ékszíjat, mint egy öreg Niva. 
Mikor a sofőrnek hátra kell beszállni 3
Először azt látni, hogy elöl, a kormány helyén csak monitorok vannak. Oké, semmi gond, tuti valami érintőképernyős cucc, és az autót a kijelzőről tudjuk irányítani, vagy gombnyomásra előbukkan egy játékkonzol-kar, de nem. Most jön a meglepetés, erősen koncentráljatok! 
Mikor a sofőrnek hátra kell beszállni 4
Mikor a sofőrnek hátra kell beszállni 5
Elképesztő, ugye? Hátulra építették be a kormányt, a sebességváltót, a pedálokat, kéziféket és a műszerfalat. Az utasok kényelme, kilátása teljességgel garantált, bár a balesetek kockázatának esélye sokszorozódik, hiszen hogyan lát ki normálisan a sofőr? Sehogy. Ha egyáltalán van rá valamilyen hajszálnyi esély, hogy átmegy a műszaki vizsgán az autó, amit kétlek (bármennyire is profi munkáról van szó), tuti egy külön jogosítványkategóriát kéne bevezetni ilyesfajta járművekre. 
Mikor a sofőrnek hátra kell beszállni 6
Mikor a sofőrnek hátra kell beszállni 7
Több órát töltöttem el azzal, hogy további információt találjak a furcsa járgányról, de nem sikerült. Mindenhol kizárólag ebbe a pár képbe futottam bele. Ha esetleg ti tudtok valamit, ne tartsátok vissza, jöhet kommentben, és frissítjük a cikket!
Mikor a sofőrnek hátra kell beszállni 8