Kedves Hölgyeim! Egy ellenállhatatlan ajánlatot fogok ma bemutatni önöknek. Ugye mindenkinek okozott már problémát az alacsony fordulaton járó, életlen késekkel daráló turmixgép? Hány meg hány varázslatos estét rontott már el, hogy nem sikerült a megfelelő állagúra keverni a margaritát vagy a gyümölcsöket? Ám ennek most VÉGE!
El lehet felejteni a magok vesződséges, idegromboló eltávolítását. Ez bármit, bármilyen formában képes összedarálni formától, keménységtől függetlenül. Húskoktélokhoz egész baromfik felhasználása sem elképzelhetetlen, csak behelyezzük a gépbe, beindítjuk a 6,2 literes V8-as blokkot és határozott mozdulattal a gázra lépünk. Persze igazuk van, mindenki csak a saját szemének hisz, nézzék hát meg a bemutatókat. 
Természetesen a férfiakra is gondoltunk, íme a nyolchengeres Ragadozó, ami úgy aprítja az óriási farönköket, hogy akár  1 óra alatt végezhetünk az éves tüzelő felvágásával. A 300 lóerős készülék használata minimum két embert vesz igénybe, a lánc pedig halálos 321 km/órás sebességgel forog.
De itt még nincs vége! Fogadják sok szeretettel a V8-as hókotrót. A tulajdonos alkatrészenként adta el öreg Chevy pickupját és az utolsó megmaradt darab maga a “big block” volt, amit csak kerülgetett a garázsban. Aztán ahogy az lenni szokott, a haveri körben a söröskorsókból csak úgy bugyogtak elő a jobbnál jobb ötletek. A végső megoldás  a hókotró lett, mert erre a feladatra a Chevy-motor maximálisan megfelel. A szívás tengerét, amit az építés jelentett, a bizonyítási vágy nyelte magába, persze kellett hozzá egy megértő feleség, meg a még megértőbb szomszédság és baráti kör.
Végül pedig, amikbe még belebotlottunk keresgélés közben: